car preloader

Search Result

0 Items Found

empty

No result found

Sorry, nothing matched your search terms

Covid 19 Salgınında Filo Kiralarken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Covid 19 Salgınında Filo Kiralarken Dikkat Etmeniz Gerekenler

Covid 19, tüm dünyada etkili olan ve dünyanın her yerindeki insanları etkisi altına alan salgın bir hastalık olarak karşımıza çıktı. Hem sosyal hayatımızı hem de iş hayatımızı önemli derecede etkileyen bu virüs, bildiğiniz üzere uluslararası bir tehlike olarak kabul edildi ve pandemi ilan edildi.

Dünyada neredeyse her iş kolunu etkileyen Covid 19 virüsü, herkesin sorumluluk ve bilinçle hareket etmesi gereken bir tehlike haline geldi ve öyle devam ediyor. İnsanlar artık toplu bulundukları yerlerde çok daha fazla dikkatli olmak zorunda kaldı. Birçok kişinin ortaklaşa veya dönüşümlü olarak kullanabildiği birçok şey, Covid 19 ile birlikte denetlenmesi gereken bir hale geldi. Bu durumdan etkilenen bir sektör de araç kiralama sektörü oldu. Bunun sonucunda, Covid 19 salgınında filo kiralarken dikkat etmeniz gerekenler çeşitli konularda karşımıza çıktı.

Tüm dünyada, salgından korunmak için uygulanan birçok yöntem bulunuyor. Bu yöntemler arasında maske, mesafe ve temizlik başlıkları ön plana çıkıyor. Özellikle kiralık araçlar birçok kişi tarafından kullanılabiliyor.

Bunun sonucunda, eğer araçlar düzenli ve etkili bir biçimde dezenfekte edilmezse salgın hastalığa yakalanma riski de artıyor. Bu sebeple, Covid 19 salgınında filo kiralarken dikkat etmeniz gerekenler başlığındaki ilk ve en önemli nokta, aracı kiralayacağınız firmanın bu konudaki titizliği ve dikkati olmalıdır.

Düzenli ve etkili bir dezenfekte süreci geçirmeyen araçlar, içerisinde risk barındırırlar ve bu risk, bulaşıcı hastalıklar için hiç de hafife alınamayacak düzeydedir. Araç kiralama yapmadan önce, aracın kesinlikle iyi bir şekilde dezenfekte olduğundan emin olmalısınız. Daha sonra aracı gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Satın aldıktan sonraki süreçte kiralama yaptığınız firmadan da destek görebilirsiniz fakat esas sorumluluk sizde oluyor. Eğer araç birçok kişi tarafından sürekli kullanılıyorsa, araca çok fazla eşya veya kişi sürekli alınıyorsa, aracı düzenli olarak dezenfekte etmeniz gerekiyor.

Bir yerden bir yere taşınan eşyalarda bile karşılaşabileceğiniz bu risk, insanlarla birlikte yolculuk yaptığınızda veya şoförünüz sürekli değiştiğinde daha da artıyor. Özet olarak, kiralama işlemi sırasında ve sonrasında dikkatli olmanız, sağlığını riske atmamanız, herkes için en iyi yol olarak görünüyor.